Op een steenworp afstand van het Atomium en Brussels Expo

Brasserie Restaurant Oesterbar

Op een steenworp afstand van het Atomium en Brussels Expo

Brasserie - Restaurant - Oesterbar

Woensdag tot zondag: 12U-14U30 en 18U-22U
188 Houba de Strooper, 1020 Brussel

Kwaliteitsproducten

L'Expo, een Brusselse Brasserie

Laat u verleiden door de authenticiteit van een typische Brusselse brasserie door plaats te nemen op het prachtige terras of in de mooi versierde zaal met Art Deco- en Expo 58-motieven. De efficiënte bediening door obers met strikjes zal u meteen op uw gemak stellen.

Hier ontdekt u onmisbare klassiekers zoals huisbereide kroketjes van grijze garnalen, de onvermijdelijke “américain-frites”, verse oesters van het zeebanket en natuurlijk de beroemde seizoensmosselen. Een culinaire gulheid die u zal bekoren!

Woensdag tot zondag : 12U-14U30 – 18U-22U
Gesloten op maandag en dinsdag

Onze chef-kok stelt u zijn

Suggesties van het moment

Voorgerechts
  • Sint-Jakobsschelpen tartaar, avocado en mango, knapperige rijst 19.50€
  • Champignonragout, Naamse "petits-gris", perfect ei op 63°, dragonemulsie 21.00€
  • Terrine van wild, witloofconfituur en geroosterd briochebrood 19.50€
  • Brabantse fazantkroket ten) met biersaus en peperkoek 19.00€
  • Gebakken eendenlever. variates rond appel 22.00€

Hoofdgerechten

  • Geroosterde Sint-Jakobsschelpen, beurre blanc met cranberrygeur en prei-vichyssoise 31.00€
  • Hazenrug, Royale-saus, rode kool met gestoofde appels en zoete aardappelpuree 29.00€
  • Rode poonfilet, rozemarijnparfum jus, champignonmengeling en selderijgratin met Comte 32.00€
  • Traditionele zuurkool met 5 soorten vlees en aardappelpuree 34.00€
  • Everzwijnrug, rode vruchtenreductie, gebraiseerd witloof en aardappelbouchon 32.00€
Dessert
  • Sabayon met witbier en bosvruchten 12.00€
  • Witte chocoladefondant, mascarpone-ijs en kastanje anglaise 12.00€

Dagverse producten

Het oesterbar van de Heizel

Het oesterbar van Brasserie de l’Expo is een waar genot voor liefhebbers van zeevruchten. U vindt er een uitgelezen selectie van verse oesters, schelpdieren, kreeften, langoustines en nog veel meer. Beheerd door gepassioneerden biedt deze ruimte een betoverende culinaire ervaring, waarbij de schatten van de oceanen worden benadrukt met een uitzonderlijke kwaliteit en versheid.