Onze chef-kok stelt u zijn

Suggesties van het moment

Voorgerechts
  • Sint-Jakobsschelpen tartaar, avocado en mango, knapperige rijst 19.50€
  • Champignonragout, Naamse "petits-gris", perfect ei op 63°, dragonemulsie 21.00€
  • Terrine van wild, witloofconfituur en geroosterd briochebrood 19.50€
  • Brabantse fazantkroket ten) met biersaus en peperkoek 19.00€
  • Gebakken eendenlever. variates rond appel 22.00€

Hoofdgerechten

  • Geroosterde Sint-Jakobsschelpen, beurre blanc met cranberrygeur en prei-vichyssoise 31.00€
  • Hazenrug, Royale-saus, rode kool met gestoofde appels en zoete aardappelpuree 29.00€
  • Rode poonfilet, rozemarijnparfum jus, champignonmengeling en selderijgratin met Comte 32.00€
  • Traditionele zuurkool met 5 soorten vlees en aardappelpuree 34.00€
  • Everzwijnrug, rode vruchtenreductie, gebraiseerd witloof en aardappelbouchon 32.00€
Dessert
  • Sabayon met witbier en bosvruchten 12.00€
  • Witte chocoladefondant, mascarpone-ijs en kastanje anglaise 12.00€

"wintersgenot" Menu - 55€

AMUSE, VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, DESSERT
Voorgerechts
Hoofdgerechts
Nagerechten